fastvagt københavn, fastvagt sjælland, fastvagt security, fastvagt vagtfirma

Fastvagt – Sikkerhed, Service & Tryghed

En fastvagt kan gøre sig nyttig i mange forskellige anledninger, hvor der er behov for at holde vagt i en virksomhed eller byggeplads uden for normal åbningstid.

K-1 Security giver dig mulighed for at få besøg af en fastvagt, så du ikke selv skal bruge tid på at patruljere i din virksomhed eller bolig.

En fastvagt garanterer tryghed i virksomheder

K-1 Security har flere gange oplevet, hvordan en fastvagt kan sikre tryghed i virksomheder og på byggepladser.  Denne ekstra sikkerhed giver ro i sindet og er til glæde for både virksomhed og ansatte

En fastvagt bliver hovedsageligt brugt på byggepladser, hvor der ligger materialer og maskiner som er nemme for tyvene at stjæle.   En godt fastvagt er en nem måde at føre konstant opsyn med et mindre område.   Således er det muligt at holde vagt i et givent område døgnet rundt, så tyve og andre uønskede personer får de dårligste arbejdsbetingelser.

Vi kan varetage langt de fleste opgaver, hvor en fast vagt bl.a. kan hjælpe med følgende:

  • Konstant opsyn med området
  • Adgangskontrol
  • Præventiv virkning (afværgelse af indbrud og tyveri)
  • Aflåsning af virksomhed
  • Kontrol af lys, vand og el
  • Kontrol af alarmsystem

Hvis du hyrer os til en opgave, så sørger vi for, at du vil få besøg af en dygtig vagt, som arbejder professionelt med patruljering og tilsyn.

Erfaren vagtvirksomhed i det sjællandske

K-1 Security er en erfaren vagtvirksomhed, som gerne vil udarbejde et tilbud til dig, der søger en fastvagt, som kan agere vagt på byggeplads eller et helt andet sted.

Vi opererer i det sjællandske og københavn,  hvor vores erfarne vagter sørger for at skabe ro og orden i en lang række virksomheder inden for mange forskellige brancher. Servicen udføres på alle tidspunkter af døgnet, så sikkerheden altid er på sit højeste.

Vi tilbyder også patruljering og tilsyn i perioder, hvor de fleste andre virksomheder holder ferielukket. Vi garanterer den højeste service på markedet i samarbejde med vores pålidelige vagter.

Vores vagtfirma tilbyder mange andre ydelser i København og Sjælland som servicevagt, hundevagt og patruljevagt

Bliv ringet op