pladshund

Pladshund

En pladshund har den bedste forebyggende virkning mod indbrud og hærværk man overhovedet kan forestille sig. En pladshund er en specialtrænet hund, hvis fornemmeste opgave er at bevogte en lagerplads, fabrik, gård eller et helt fjerde område.

Hunden går løst i et indhegnet område med henblik på at sikre den respektive bygning.

 

Pladshund – Undgå ubudne gæster

Det er de færreste tyveknægte og andre ubudne gæster, som har mod på at bryde ind i en bygning, som bliver bevogtet af en trænet hund. Pladshunden har en god præventiv virkning, da langt de fleste personer med skumle bagtanker ikke er interesseret i at udfordre en hund.

En pladshund kan med sine skærpede sanser opfange enhver lyd, hvorfor eventuelle forsøg på indbrud hurtigt kan afværges. Der har efterhånden været mange eksempler på, hvordan vores pladshunde har været med til at afværge indbrud og tyveri.

Du kan sove trygt og godt om natten, hvis du får en pladshund til at bevogte din bygning, uanset om der er tale om en lagerbygning eller fabrik. Der er mulighed for at skabe tryghed på mange forskellige måder, men effekten af en pladshunds tilstedeværelse kan ikke erstattes.

 

Sikring af personale og værdier

Du kan være helt sikker på, at både dit personale og dine værdier er i sikkerhed, hvis du får en pladshund til at bevogte området. Det er både dyrt, tidskrævende og irriterende at skulle rydde op efter indbrud, hærværk og tyveri, hvorfor udgifterne til en pladshund er det hele værd.

K-1 Security råder over både servicevagter og pladshunde, som med glæde vil bevogte din bygning, så du ikke er nødsaget til at investere mange penge i sikkerhedsudstyr.

Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser for mulighederne, når det kommer til vagt og patruljering, så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt, så grib telefonen eller kontakt os pr. mail. Vi kan helt sikkert finde en løsning, som stemmer overens med dine behov og ønsker.

 

Vi tilbyder også hundevagt som patruljerer med vagt, ligesom vores vagtselskab i København tilbyder mange andre security ydelser i hele Sjælland.

Bliv ringet op