k-1 security

Security – for at du kan føle dig tryg

Hos K-1 Security har vi fokus på, at du skal føle dig tryg. Derfor tilbyder vi både private og erhverv alle former for security, så du ikke behøver bekymre dig om indbrud, hærværk og tyveri i din hverdag.

Vi leverer en fleksibel ydelse over hele Sjælland, hvor vi står til rådighed 24 timer i døgnet – hele året rundt. K-1 Security leverer både:

  • Servicevagt, der holder opsyn i større og mindre områder
  • Patruljevagt, der blandt andet kontrollerer døre og vinduer
  • Hundevagt, der i fællesskab med vagt og hund effektivt vogter bygninger
  • Fastvagt, der konstant overvåger og sikrer et bestemt område

Uanset om du har brug for sikkerhed til din egen bolig, din arbejdsplads, byggeområde eller noget helt andet, har vi den skræddersyede, trygge løsning til dig.

Hold dig selv og dine effekter sikre

Med et stigende antal indbrud er det vigtigere end nogensinde før at sikre sig selv og sine vigtige ejendele. Security er din måde at få en mere sikker hverdag på, hvor du ikke behøver være bekymret for, at ubudne gæster dukker op i dit hjem, eller at dyre og personlige effekter bliver stjålet.

Security er en god måde at forebygge tyverier, hærværk og uheld – og vores erfarne team af vagter er trænet til at reagere hurtigt, så vi skaber en præventiv effekt, hvor skader og uheld minimeres eller helt undgås.

Tryghed med professionel security

Hos K-1 Security ser vi det som vores fornemmeste opgave at give dig tryghed og ro i maven – uanset om du ønsker overvågning og security som erhvervs- eller privatperson.

Vores team består af erfarne og professionelle security-vagter, der kan tage hånd om enhver situation, hvor der er brug for ekstra tryghed. Vi er altid meget opmærksomme på at imødekomme dine ønsker og behov, så vi sammen skaber den bedste og mest tryghedsskabende security for dig i din hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan give dig mere tryghed.

Bliv ringet op