Vagthunde – Hundepatrulje til vagt & sikkerhed

Vagthunde er en af de ydelser, vi med stolthed kan tilbyde til vores mange kunder. Hunden er som bekendt menneskets bedste ven – men hunden er også sikkerhedsbranchens bedste ven. Hunde kan lugte, advare imod og afværge mange uønskede hændelser.

 

Vagthunde – Effektiv afværgelse af indbrud og tyveri

Vagthunde kan benyttes i mange forskellige situationer. Hunden kan med sin præventive tilstedeværelse kan skabe tryghed i den pågældende situation. Vagthunden kan bruges til at bevogte værdifulde effekter eller til at skabe fred og orden til events med større menneskemængder – f.eks. festival.

Du kan få en vagt med hund ud til din bolig, byggeplads, lager eller et helt fjerde sted, som du ønsker at sikre på den mest optimale måde. Vagthunden holder uønskede personer væk fra et det afsikrede område – hvilket gør det muligt at afværge indbrud og tyveri.

Du kan spare en masse ressourcer og mange bekymringer ved at bestille en vagthund. En vagt med hund kan benyttes til vidt forskellige opgaver inde og ude. Vores mange vagter brænder for deres arbejde og vil altid finde en optimal løsning til din sikkerhedssituation.

 

Professionel sikring af bevogtningsstedet

Vi sørger altid for professionel sikring af bevogtningsstedet, så du kan stole på at dine værdier er i sikkerhed.

Er du bekymret for din private bolig eller din virksomhed vil blive udsat for tyveriforsøg? I så fald kan du være på forkant ved at bestille en vagt med hund, da det er den bedste og nemmeste måde at holde tyvene væk på.

Vores vagter og hunde forstår at tænke rationelt selv i pressede situationer, hvilket er en stor fordel, når uheldet er ude. Vagt og vagthund er det bedste makkerpar, så du kan være helt sikker på, at uønskede personer ikke får adgang til dine værdier.

Hundevagt tilbydes på alle tidspunkter og hele året rundt – uden undtagelser. Det giver vi dig gerne en nærmere introduktion til, hvis du vælger at kontakte os.

Vi tilbyder også pladshund som bliver sat ind på et område i et aftalt tidsrum, ligesom vores vagtfirma i København tilbyder mange andre ydelser i hele Sjælland som servicevagt, vagtpatrulje og fastvagt.

Vagthunde fra K-1 Security