Vagtpatrulje

Vagtpatrulje: K-1 Security kan blandt mange andre ydelser tilbyde patruljevagt, som er et af vores fornemmeste specialer.

En patruljevagt benyttes i forbindelse med tilsyn og patruljering samt lukketilsyn. Ydelsen er hovedsageligt henvendt til virksomheder, men private har også mulighed for at få besøg af en patruljevagt – både dag og nat. Vi kører også alarmkørsel til virksomheder og private.

 

Vagtpatrulje i København og Sjælland – Tryghed når mørket falder på

Vagtpatruljering foregår hovedsageligt, når mørket falder på. Denne service er henvendt til dig, som ønsker at sikre dine værdifulde effekter i din bolig eller virksomhed.

Den udsendte vagtpatrulje vil bl.a. tjekke op på følgende:

  • Kontrol af døre og vinduer
  • Kontrol af maskiner
  • Kontrol efter brandfarer
  • Kontrol efter vandskader
  • Kontrol efter stormskader
  • Kontrol af lys
  • Kontrol af porte

Der bliver tjekket op på ovenstående flere gange i løbet af aftenen og natten, hvor der typisk vil blive udført et lukketilsyn og et eller flere efterfølgende tilsyn. Hvis den udsendte vagtpatrulje observerer noget uhensigtsmæssigt, vil der blive reageret på det med det samme.

Vi tjekker op på det hele, hvilket gør det muligt at afværge de fleste uønskede hændelser. En vagtpatrulje har en god præventiv virkning mod både tyveri, hærværk og uheld.

Patruljering kan tilmed medvirke til besparelser på el, vand og varme, ligesom det er muligt at opdage og forhindre brand. Det kan således hurtigt betale sig at hyre en vagtpatrulje, som sørger for grundig patruljering i aften- og nattetimerne.

 

Lad en ansvarsbevidst vagt tage sig af patruljeringen

Patruljering og tilsyn er noget, man bør overlade til professionelle fagfolk, hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Du kan få en ansvarsbevidst patruljevagt til at tage sig af patruljeringen, hvis du ikke vil gå på kompromis med sikkerheden i din bolig eller virksomhed.

Patruljering udføres af professionelle og ansvarsbevidste patruljevagter, som er klar til at rykke ind i alle tænkelige situationer. Dette er især gældende med vores alarmkørsel.

Vores vagtfirma i København tilbyder mange andre ydelser i København og på resten af Sjælland som servicevagt, hundevagt og fastvagt.

 

Vagtpatrulje - k-1 security - vagt - patrulje