vagtselskab københavn og Sjælland k-1 security

Om K-1 Security vagtselskab

K-1 Security er et autoriseret vagtselskab, som har eksisteret siden 2001.

Vi har siden virksomhedens opstart leveret sikkerhedstjenester til vores mange kunder bestående af både virksomheder og private. Vi gør opmærksom på, at K-1 Security er et autoriseret og godkendt vagtselskab, hvorfor du kan være helt tryg ved at hyre os til en større eller mindre opgave.

 

Pålideligt vagtselskab – Vi tilbyder alt inden for security

K-1 Security er et mellemstort vagtselskab med omkring 20 ansatte.

Vores voksende team består af dygtige og veluddannede vagter, som har specialiseret sig i at skabe en tryggere hverdag for vores mange tilfredse kunder. Vi ansætter kun de dygtigste vagter, da vi på intet tidspunkt vil gå på kompromis med din sikkerhed som kunde.

Du vil blive introduceret for vores servicemindede og ansvarsbevidste vagter, hvis du vælger at sætte din lid til os. Vores veluddannede vagter kan tage hånd om alle tænkelige situationer, hvorfor du kan være helt tryg ved at vælge os.

K-1 Security kan garantere, at vores vagter har alle de nødvendige kompetencer og har helt styr på lovgivningen. Det giver os mulighed for at gribe ind i enhver situation.

 

Tryghed og sikkerhed – 24 timer i døgnet – 365 dage om året

Vi sørger for at skabe tryghed og sikkerhed 24 timer i døgnet og 365 dage om året, så du kan slippe dine bekymringer. Vi tilbyder hundevagtpatruljevagt fastvagt og servicevagt – dørmand, livvagt, portvagt mv,  ligesom vi tilbyder mange andre ydelser i København og på resten af Sjælland.

Du kan anmode om at blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, hvis du har brug for at vide mere om, hvordan vi arbejder som vagtselskab. Vi servicerer mange sjællandske kunder, men vi har fortsat mulighed for at tage nye kunder ind.

Ring eller skriv til os, hvis du har ubesvarede spørgsmål eller gerne vil have tilsendt et tilbud på en af vores ydelser. Der er ingen opgaver, der hverken er for store eller for små, så du er mere end velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op
vagtselskab k-1 security om os