vagtselskab københavn og Sjælland k-1 security

Om K-1 Security vagtselskab

K-1 Security er et autoriseret vagtselskab, som har eksisteret siden 2001.

Vi har siden virksomhedens opstart leveret sikkerhedstjenester til vores mange kunder, bestående af både virksomheder og private personer.  K-1 Security er et autoriseret og godkendt vagtselskab, hvorfor du kan være helt tryg ved at ansætte os til din sikkerhedsopgave.

 

Pålideligt vagtselskab – Vi tilbyder alt inden for security

K-1 Security er et mellemstort vagtselskab med omkring 20 ansatte.

Vores voksende team består af dygtige og veluddannede vagter, som har specialiseret sig i sikkerhed.  Vores formål er at skabe en tryggere hverdag for vores mange tilfredse kunder. Vi ansætter kun de dygtigste vagter, da vi aldrig vil gå på kompromis med din sikkerhed som kunde.

Du vil blive introduceret for vores servicemindede og ansvarsbevidste vagter, når du vælger os. Vores veluddannede vagter kan tage hånd om alle tænkelige situationer, hvorfor du kan være helt tryg ved at vælge os.

K-1 Security kan garantere at vores vagter har alle de nødvendige kompetencer og har styr på lovgivningen. Det giver os mulighed for at gribe ind i enhver situation.

 

Tryghed og sikkerhed – 24 timer i døgnet – 365 dage om året

Vi sørger for at skabe tryghed og sikkerhed 24 timer i døgnet og 365 dage om året.  Vores største proritet er at sørge for du kan slippe dine bekymringer. Vi tilbyder derfor hundevagtpatruljevagt fastvagt og servicevagt – dørmand, livvagt, portvagt mv.  og mange andre ydelser i København og på resten af Sjælland.

Du kan anmode om at blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, hvis du har brug for at vide mere om, hvordan vi arbejder som vagtselskab. Vi servicerer mange kunder på Sjølland, men har fortsat mulighed for at tage nye kunder ind.

Ring eller skriv til os, hvis du har ubesvarede spørgsmål eller gerne vil have tilsendt et tilbud på en af vores ydelser. Der er ingen opgaver, som er for store eller for små, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op
vagtselskab k-1 security om os