Patruljevagt

K-1 SECURITY kan blandt mange andre ydelser tilbyde patruljevagt, som er et af vores fornemmeste specialer. En patruljevagt benyttes i forbindelse med tilsyn og patruljering samt lukketilsyn. Ydelsen er hovedsageligt henvendt til virksomheder, men private har også mulighed for at få besøg af en patruljevagt – både dag og nat. Vi kører også alarmkørsel til virksomheder og private.

Patruljevagt i København og på Sjælland – Tryghed når mørket falder på

Vagtpatruljering foregår hovedsageligt, når mørket falder på. Denne service er henvendt til dig, som ønsker at sikre dine værdifulde effekter i din bolig eller virksomhed.

Den udsendte patruljevagt vil bl.a. tjekke op på følgende:

  • Kontrol af døre og vinduer
  • Kontrol af maskiner
  • Kontrol efter brandfarer
  • Kontrol efter vandskader
  • Kontrol efter stormskader
  • Kontrol af lys
  • Kontrol af porte
  • Kontrol af alarmanlæg

Der bliver tjekket op på ovenstående en eller flere gange i løbet af aftenen og natten, hvor der typisk vil blive udført et lukketilsyn og efterfølgende tilsyn, alt efter kundens ønsker. Hvis den udsendte patruljevagt observerer noget uhensigtsmæssigt, vil der blive reageret på det med det samme.

Vi tjekker op på det hele, hvilket gør det muligt at afværge de fleste uønskede hændelser. En patruljevagt har en god præventiv virkning mod både tyveri, hærværk og uheld.

Patruljering kan tilmed medvirke til besparelser på el, vand og varme, ligesom det er muligt at opdage og forhindre brand. Det kan således hurtigt betale sig at hyre en patruljevagt, som sørger for grundig patruljering i aften- og nattetimerne.

Elektronisk rapportering – Guardtools

Der vil blive opsat kontrolpunkter på udvalgte steder i virksomheden så man er sikker på at patruljevagten runderer alle de ønskede områder.

Elektronisk vagtrapport med patruljevagtens observationer samt hændelser vil blive fremsendt til de ønskede modtagere pr. mail hver morgen.

Runderingsvagt øger sikkerheden

Når du hyrer K-1 SECURITY som runderingsvagt til din virksomhed, er du sikret øget kontrol. Hvad end det skyldes et ønske om at nedsætte risikoen for kriminalitet eller øge sikkerheden i området, kan en runderingsvagt være en god ide. Vi sikrer en større tryghed for de tilknyttede til virksomheden, men I på samme tid er garanteret eftertjek af lukkede vinduer, døre med mere.

Vores rundevagt er med til at sikre at alarmsystemer og overvågning er tilkoblet korrekt, og fungerer som det skal. Vi er der med det samme, hvis der skulle være uønskede personer på matriklen eller andre situationer. Har du yderligere spørgsmål til hvad vores rundevagt kan gøre for dig og din virksomheds sikkerhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilsynsvagt fra K-1 SECURITY

En tilsynsvagt fra K-1 SECURITY er din ekstra garanti for sikkerheden i din virksomhed. Vi fører tilsyn med samtlige områder, sikrer at virksomheden er lukket forsvarligt ned samt at alle alarmer og andre systemer, er koblet korrekt til.

Vores tilsynsvagt giver dig ikke kun følelsen af ekstra sikkerhed, for vi er til stede hvis uheldet skulle være ude. Alle vores tilsynsvagter er instrueret i akutte situationer, og kan varetage både små og store virksomheder.

Lad en ansvarsbevidst vagt tage sig af patruljeringen

Patruljering og tilsyn er noget, man bør overlade til professionelle fagfolk, hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Du kan få en ansvarsbevidst patruljevagt til at tage sig af patruljeringen, hvis du ikke vil gå på kompromis med sikkerheden i din bolig eller virksomhed.

Patruljering udføres af professionelle og ansvarsbevidste patruljevagter, som er klar til at rykke ind i alle tænkelige situationer. Dette er især gældende med vores alarmkørsel.

Vores vagtfirma i København tilbyder mange andre ydelser i København og på resten af Sjælland som videoovervågning, servicevagt, hundevagt og vejpigge.

 

Vagtpatrulje - k-1 security - vagt - patrulje