servicevagt, vagtservice, livvagt, dørmand, eventvagt, receptionsvagt, securityvagt

Servicevagt – Sikkerhedsvagt, Livvagt og Dørmand

K-1 Security tilbyder vagtservice i verdensklasse, hvor tryghed, pålidelighed og fleksibilitet er i centrum. En servicevagt lever og ånder for at skabe tryghed hos både kunder og medarbejdere.

Der er mange gode grunde til at hyre en sikkerhedsvagt, som forstår at skabe trygge rammer i enhver anledning.

 

Servicevagt – Forskellige typer servicevagter

Det er en kendsgerning, at der findes flere forskellige typer servicevagter, så du skal beslutte dig for, hvilken servicevagt der kan opfylde din virksomheds behov. Vi råder bla. over følgende servicevagter:

  • Livvagt

  • Dørmand

  • Eventvagt

  • Portvagt

  • receptionsvagt

Alle vores dygtige vagter er dedikeret til deres arbejde, hvorfor du kan forvente, at serviceniveauet er højt. Vi rekrutterer løbende nye og dygtige medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for vores mange trofaste kunder.

En professionel vagt er den optimale sikkerhed mod hærværk og røveri, hvorfor udgifterne til en servicevagt er givet godt ud.

 

Vagtservice – Opsyn og patruljering af større og mindre områder

K-1 Security har i årevis arbejdet med vagtservice, hvor vi har holdt opsyn og patruljeret i både større og mindre områder. Vi har bl.a. holdt opsyn med varehuse, supermarkeder og storcentre, hvor vi har formået at skabe trygge rammer for alle parter.

En servicevagt er en ekstra sikkerhed for din virksomhed, da øget tryghed for både kunder og medarbejdere er en realitet. Det giver din virksomhed et bedre image, og det vil med al sandsynlighed få en positiv indvirkning på omsætningen.

En servicevagt er uden sammenligning vores mest alsidige løsning, så det er måske også den ideelle løsning for dig og din virksomhed. Den omtalte service  kan naturligvis benyttes hele året rundt – også på helligdage og i ferieperioder.

Servicevagten kan agere både dørmand, livvagt, centervagt, receptionsvagt og portvagt, så det helt store spørgsmål er, hvilken type vagt du har brug for i din virksomhed? Kontakt os og lad os i fællesskab finde den perfekte løsning.

 

K-1 security vagtfirma i København tilbyder mange andre security ydelser i København og på resten af Sjælland som patruljevagt,  hundevagt og fastvagt,

Bliv ringet op