Videoovervågning – København & Sjælland

Aktiv videoovervågning betyder at området overvåges af en autoriseret kontrolcentral med professionelle videooperatører. Her reagere vores operatører på hvad de ser på videoovervågningen. I tilfælde af ulovlig indtrængen, indbrud, hærværk og lignende sender kontrolcentralen vores alarmpatrulje til stedet; ligeledes bliver politiet også kontaktet, hvis det vurderes nødvendigt. Vores videoovervågning i København og på resten af Sjælland, samt skiltning herom har erfaringsmæssigt været med til at nedsætte antallet af indbrud og hærværk hos vores kunder. Vi har 20 års erfaring med overvågning i København og på resten af Sjælland.

Få aktiv videoovervågning i København og på Sjælland fra K-1 SECURITY

Inden opsætning af overvågningen gennemgås området i et samarbejde mellem kunden og vores montør. Således at der opnås den bedst mulige løsning angående videodækning af området. Vores kunder har fuld adgang til egen overvågning 24 timer i døgnet. Ved spørgsmål angående vores videoovervågning eller andre produkter er du meget velkommen til at kontakte os på telefon nummer: 70 267 505 eller på mail: vagt@k1-security.dk. K-1 SECURITY står altid på vagt og er dermed klar til at hjælpe dig i flere forskellige situationer. Kontakt os nu!

videoovervågning i København

Hvis du er interesseret i nogle af vores andre ydelser i fælleskab med videoovervågning i København, så kan du med fordel tjekke nogle af vores ydelser her: Vagtpatrulje, Servicevagt, Vejpigge & Hundevagt